Serkan Akıncı profil resmi
Serkan Akıncı Prof. Dr. AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ
Yayın 3 Hakemlik 2 CrossRef Atıf 2
3 Yayın
2 Hakemlik
2 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Pazarlama Araştırma Metodolojisi

Kurum

AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ

Popüler Yayınları

PAZARLAMA LİTERATÜRÜNDE HİZMET KALİTESİ KAVRAMININ DÜNÜ VE BUGÜNÜ
Yazarlar: Serkan Akıncı , Eda Atılgan İnan, Şafak Aksoy , Aslıhan Büyükküpcü
DOI: -
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2817

0

1

2817

Sağlık Bilinci, Çevre Bilinci ve Organik Gıda Bilgisinin Satın Alma Niyetine Organik Gıdalara Yönelik Tutum Aracılığıyla Etkisi
Yazarlar: Sophio Kvatchadze, Serkan Akıncı
Yayın Bilgisi: 2018 , Akdeniz İİBF Dergisi
DOI: 10.25294/auiibfd.420809
ATIF 2 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2604

2

1

2604

HASTANELERİN HİZMET KALİTESİ ÖLÇÜMÜNE ALTERNATİF BİR YAKLAŞIM
Yazarlar: Duygu Aydın Ünal , Raife Meltem Yetkin Özbük, Serkan Akıncı
DOI: -
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1796

0

1

1796

Yayınlar

HASTANELERİN HİZMET KALİTESİ ÖLÇÜMÜNE ALTERNATİF BİR YAKLAŞIM
Yazarlar: Duygu Aydın Ünal , Raife Meltem Yetkin Özbük, Serkan Akıncı
DOI: -
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1796

1

1796

Sağlık Bilinci, Çevre Bilinci ve Organik Gıda Bilgisinin Satın Alma Niyetine Organik Gıdalara Yönelik Tutum Aracılığıyla Etkisi
Yazarlar: Sophio Kvatchadze, Serkan Akıncı
Yayın Bilgisi: 2018 , Akdeniz İİBF Dergisi
DOI: 10.25294/auiibfd.420809
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2604

1

2604

PAZARLAMA LİTERATÜRÜNDE HİZMET KALİTESİ KAVRAMININ DÜNÜ VE BUGÜNÜ
Yazarlar: Serkan Akıncı , Eda Atılgan İnan, Şafak Aksoy , Aslıhan Büyükküpcü
DOI: -
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2817

1

2817

Yayınlar

Sağlık Bilinci, Çevre Bilinci ve Organik Gıda Bilgisinin Satın Alma Niyetine Organik Gıdalara Yönelik Tutum Aracılığıyla Etkisi
Yazarlar: Sophio Kvatchadze, Serkan Akıncı
Yayın Bilgisi: 2018 , Akdeniz İİBF Dergisi
DOI: 10.25294/auiibfd.420809
ATIF 2 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2604

2

1

2604

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.